Mosselen
1 stang prei
2 stukken bleekselderij
1 rode paprika
1 grote wortel
Twee tomaten
Spaanse peper
Stukje gember
Platte peterselie
Koriander (niet te veel )
2 tenen knoflook
Eetlepel kruidenboter
Halve fles Sergeant Pinckears
Snijd de groente in stukken. Schil de knoflook en gember en snij deze in kleine stukjes. Snij de spaanse peper in kleine ringetjes. Hak de kruiden fijn. Maak de mosselen schoon en doe ze in de pan.
Voeg alle ingrediënten toe en laat het geheel lekker stomen. Voeg de Sergeant Pinckears toe (kan ook met Savelsbock of Pieth). Naar smaak een beetje zout toevoegen met de molen.
De mosselen zijn klaar als ze allemaal open zijn. Niet te lang laten koken. Schenk de rest van de Sergeant Pinckaers in een origineel Breuster Brouwers glas, en geniet.
Smakelijk eten!